Toiminta-ajatus 2019-10-23T20:22:35+00:00
  • Meille tärkeintä on asiakkaidemme saama nautinto vesillä liikkumisesta. Haluamme opastaa asiakkaamme turvalliseen veneilyyn. Toimintamme keskipisteenä on itse tekemisen / oppimisen (learning by doing) -periaate. Tarjoamme tietotaitomme asiakkaidemme käytettäväksi. Keskitymme vain oleelliseen ja siksi olemme kustannustehokas vaihtoehto.

  • Veneilyseurojen, kansalaisopistojen ja navigaatioliiton koulutukset ovat ehdottoman hyviä ja suosittelemmekin asiakkaillemme hyvän teoriatiedon hankkimista. Jokaisella meistä on kuitenkin omanlaiset veneilyhaaveemme. Elämäntilanteemme ja tarpeemme määrittävät veneilyämme: veneemme ovat erilaisia ja veneily-ympäristömme vaihtelevat aina avomerenkulusta sisäjärvissä liikkumiseen. Usein veneilyinnostus puree kesällä, jolloin kursseja ei ole juurikaan tarjolla. Me autamme alkuun, opetamme perusteet, opastamme oikeanlaisen veneen valinnassa ja autamme sinut lähisaareen turvallisesti. Kun veneilyn makuun on päässyt,  on teoriankin opiskelu huomattavasti mielekkäämpää.

  • Veneen osto on usein iso päätös ja kokemattomalle veneilijälle loputtomat mahdollisuudet saattavat luoda tuskaa. Mitä minä nyt oikeasti tarvitsen? Me tarjoamme osaamisemme, kokemuksemme ja verkostomme käyttöösi. Kartoitamme sopivat veneet, etsimme tarpeisiisi sopivan veneen, laadimme kauppakirjat ja tarkastamme että vene on täydessä valmiudessa vesille lähtöön.

  • Toisinaan saattaa tulla eteen tilanteita, jolloin vene on enemmänkin rasite kuin ilonlähde. Vene on saattanut tulla haltuusi yllätyksenä, eikä sinulla ole kokemusta veneilystä. Autamme sinua etsimään veneellesi uuden omistajan sinulle mahdollisimman helposti. Kartoitamme veneesi kunnon, varusteet ja etsimme sille sopivan hinnan. Laadimme ilmoitukset sekä kauppakirjat. Tarpeen vaatiessa huolehdimme nostot, laskut ja muut tarvittavat toimenpiteet.